Понякога злодеят  може да се окаже най-добрата част от един

...
Понякога злодеят  може да се окаже най-добрата част от един
Коментари Харесай

7 от най-добрите филми, в които лошите печелят   

Понякога злодеят  може да се окаже най-хубавата част от един филм. Понякога просто можем да не му симпатизираме, а от време на време е толкоз злобен, че не можем да откъснем очи от него. И няма по какъв начин да не сте забелязали, че някои от най-популярните и запаметяващи се филми са тези, в които той побеждава. 

А в случай че не вярвате - разгледайте тази селекция, в която ви представяме едни от най-хубавите филми, в които неприятните печелят. 

“Падналият ангел ”/ Fallen (1998)

Във извънреден трилър от 1998 година, режисиран от Грегъри Хоблит, Дензъл Уошингтън е  полицейски детектив от Филаделфия, който проверява окултни убийства, осъществени от измамлив палач подражател. Той открива, че  серийният палач, който преследва, е дявол, притежаващ способността да придвижва душата си от една персона в друга В последна сметка детектив Хобс се жертва, откакто е обладан и тъкмо когато фенът допуска, че злодеят е погубен, около тялото на Хобс минава доста симпатична и 100% обладана от демони котка таби.

Fallen получи най-вече негативни мнения, само че се трансформира в паметен филм за феновете на жанра, съгласно Hollywood Reporter, а The New York Times го назова: " Стилен, само че съществено преувеличен призрачен сън ". 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР